Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Kotak kaéndahan dilipat datar anu dibungkus pikeun set perawatan kulit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ukuranna 25 x 25 x 6cm
Bahan 157gsm Kertas dilapis + abu abu 1200gsm, Kertas Khusus
Warna CMYK Print
Permukaan Rengse Matte Laminasi
OEM Service Leres
Sampel Waktos 2 dinten
Biaya Sampel 50 $, tiasa ngabalikeun duit saatos urutan seueur dikonfirmasi
Pesen Waktos Pangiriman 13 dinten kanggo ≤ 5,000 pcs
Sarat pamayaran T / T
Fitur Ramah lingkungan, Daur Ulang, awét, Kualitas Tinggi
Industri Aplikasi Parfum, Kosmétik, Anggur, Nonton, Pernikahan, Perhiasan sareng Seungit

Produk anu rapuh sapertos set perawatan kulit peryogi bungkus anu kandel. Coba buleud kaku kaku tina Raymin Display pikeun bungkusan produk anjeun. Kami ngadamel buleud kaku kaku nganggo kualitas luhur bahan, macem-macem gaya kotak sareng téknik percetakan pikeun masihan produk anjeun sentuhan mewah. Buleud kaku tiasa disaluyukeun ku sababaraha cara gumantung kana naon anu dipikahoyong pelanggan. Konsumén ngagaduhan pilihan pikeun ngaropea bentuk, ukuran sareng warna kotakna. Aranjeunna tiasa ngajantenkeun aranjeunna embossed upami aranjeunna hoyong sareng bahkan nunda tambihan sapertos pita atanapi busur dina kotak. Éta sadayana gumantung kana kabutuhan pelanggan sareng upami aya kabingungan, tim kami anu ahli paling terampil sok sayogi pikeun ngabantosan. Kami nyayogikeun jasa desain ka palanggan kami gratis. Tujuan tina Kotak Kakuatan Adat Kotak kaku kaku ogé dikenal salaku kotak set-up. Buleud ieu opat kali langkung kandel tibatan kotak karton anu ngajantenkeun awét. Produk biasana dikaitkeun sareng kotak kaku nyaéta rapuh atanapi dianggap méwah. Tujuan tina kotak kaku khusus nyaéta masihan panyalindungan tambahan pikeun produk ngalangkungan bahan kokoh anu dianggo dina pembuatan kotak-kotak ieu. Raymin Display ogé nawiskeun téknik percetakan anu maju anu masihan tampilan karismatik pikeun produk anjeun. Nya kitu ogé, prosés némpél, hiasan, sareng hiasan opsional sapertos pita, magnét, benang, sareng foil emas sareng pérak mangrupikeun cara pikeun masihan produk anjeun sentuhan méwah bari dijaga dijaga tina sagala jinis karusakan. Buleud kaku dianggo pikeun bungkusan méwah sabab nawiskeun durabilitas sareng masihan tampilan anu classy pikeun produk sareng nami mérek. Buleud seuseueurna dianggo salaku kotak kado sareng kotak tampilan pikeun naekeun penjualan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami