Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Tampilan POP bentuk imah anu langkung awét pikeun toko ritel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Jumlah modél: GFFD20200809
Ukuran: W20 "x D12" x H60 "
matéri Suling B kuat + 350gsm CCNB
Nyetak: CMYK + 1 spot Percetakan Warna
Finish akhir: Laminasi herang
Aksésori: Teu aya
Tempat Asalna: CN
Ngaran mérek: Tampilan Raymin
Sertifikasi: SGS, ISO, BSCI, Walmart, Disney
Jumlah Pesenan Minimum: 100 pcs, urutan alit & urutan sampel tiasa ditampi
Harga: Pariksa ku kami
Rincian bungkusan: 5 pcs per karton, rata dibungkus
Waktos pangiriman: Sakitar 13 dinten
Sampel waktos ngarah Sakitar 2 dinten
Muatan sampel 100 $, tiasa dibalikeun saatos urutan massal dikonfirmasi
Syarat pamayaran: 30% T / T, sareng kasaimbangan dibayar sateuacan kintun.
Kamampuhan Suplai: 10.000 pcs per dinten
Desain struktur Desain tampilan lanté
Karya seni / grapik Disaluyukeun
Format karya seni PDF, AI, PSD, PS

 

Naha Chooce Us

1) Struktur tampilan kertas langkung saderhana sareng gampang dirakit. Desain dasar tiasa dirakit dina sababaraha detik.

2) Bahan tampilan bergelombang anu langkung kuat dianggo tibatan pemasok anu sanés, anu tiasa diparios ku mesin uji tekanan kardus di-bumi;

3) Pabrik parantos diaudit Walmart sareng Disney;

4) Jasa disatujuan ku Target, Walmart sareng panyadia produk Costco;

5) 8 désainer struktur kalayan langkung ti 10+ pangalaman strukturna nyobian nyayogikeun solusi tampilan anu gampang pikeun palanggan.

6) Sistem manajemén warna GMI dilarapkeun pikeun ngatur warna nalika prosés percetakan, sareng sistem manajemén bengkel 6S dieksekusi pikeun mastikeun masing-masing kualitas prosés.

Kertas FSDU urang tiasa umum dilarapkeun Pakéan, Inuman, Sunglass, Mainan, Funko, Anggur, Cangkir Cai, Kosmétik, Bir, Likur, Kopi, asesoris telepon sélulér, Dahareun, Game, Kado, Kartu Ucapan, Mainan Piaraan, Perhiasan, Ranté konci, Alat tulis sareng industri aksésoris Gym. Urang tiasa ngarobih ukuran, bentuk sareng eusi percetakan dumasar kana pamundut klién.

t1

Paparan Pallet Pinuh pikeun Piala Cai

t2

Satengah Paparan Kertas Paparan pikeun kageulisan Lotion

t3

POS Display pikeun Kacamata Sunglasses

t4

Sidekick Display for Kid Toys

Pintonan POS anu kami hasilkeun seueur dianggo di Supermarket, Pameran, pameran dagang POP, toko eceran POS, toko Ranté, Toko kecantikan sareng toko Apoték.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami