Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Eva Lebetkeun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Seueur konsumén urang datang ka kami milari solusi bungkus busa. Kabeneran, urang nyayogikeun rupa-rupa peunteun busa, cocog pikeun nangtayungan sacara praktis barang naon waé. Naha anjeun ngagaduhan barang anu peryogi dina panangtayungan atanapi peryogi solusi bungkus busa pikeun sadaya garis barang, urang tiasa ngabantosan! Baca deui pikeun ningali kumaha jasa bungkus busa urang tiasa nguntungkeun anjeun. Raymin Display ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur sareng nyayogikeun panyalindungan paling optimal dina aplikasi bungkusan. Mangrupikeun busa serbaguna anu tiasa nawiskeun tingkat panyalindungan anu hébat. Kadang-kadang dianggo dina kotak alat, koper, kotak karton, sareng kasus hiber. Busa poliétilén ieu sanggup nahan tingkat pangaruh anu luhur, ngajantenkeun busa bungkus sampurna pikeun rupa-rupa barang. Éta henteu-toksik, ngagaduhan ketahanan kimia anu luhur, tahan cai pisan sareng tiasa gampang diteukteuk kana bentuk anu anjeun pikahoyong.

EVA insert sok dilarapkeun kana bohlam LED, Kaméra, Telepon, Kaca, Anggur, Keramik, Kosmétik sareng Produk digital.

Kaunggulan:

1) Éta busa kapadetan pangluhurna diantara sadayana busa, anu ngajagi produk dina kotak bungkus tina rusak.

2) Matt sareng permukaan lemes ngajanteng bungkusanna pikaresepeun pisan sareng anca katingalina.

3) Merenah pikeun koordinasi sareng bahan sanés.

Kiwari, jasa kami ngalayanan langkung ti 25 industri unik di sakumna dunya. Kami parantos nyusun solusi bungkusan busa pikeun sababaraha merek panggedéna sadunya; mimitian ti ritel dugi ka industri otomotif. Sadaya produk busa urang didamel sadayana dina pabrik dumasar Inggris kami, taat kana spésifikasi kontrol kualitas ISO 9001 anu ketat. Kami sumber bahan busa anu pangsaéna ti pabrik ngarah sadunya pikeun nyandak konsumén kami pilihan anu paling épéktip sareng serbaguna online. Pabrik urang dilengkepan pangénggalna dina téknologi motong busa. Ieu masihan kami kamampuan nawiskeun anjeun rupa-rupa jinis bungkus busa anu dilakukeun pikeun preferensi anjeun. Naha anjeun ngan saukur meryogikeun bungkus lambar busa atanapi sisipan busa bungkus anu sacara propésional, urang tiasa ngabantosan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk