Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Opat Rak lantai Nampilkeun pikeun Tumblers, gampang dirakit tampilan bergelombang Stand

Pedaran pondok:


Detil Produk

Jumlah modél: GF20200158
Ukuran: W45 x D30 x H145CM
matéri Suling EB kuat (témbok dobel) + 350gsm CCNB
Nyetak: Nyetak Warna CMYK
Finish akhir: Varnis herang
Aksésori: 8 pcs klip plastik
Tempat Asalna: CN
Ngaran mérek: Tampilan Raymin
Sertifikasi: SGS, BSCI
Jumlah Pesenan Minimum: 100PCS
Harga: Pariksa ku Kami
Rincian bungkusan: Datar dipak dina 5 pcs per karton
Waktos pangiriman: 13 dinten kanggo ≤5000 pcs
Sampel waktos ngarah Sakitar 2 dinten
Muatan sampel Negotiable
Syarat pamayaran: T / T atanapi L / C, Western Union
Kamampuhan Suplai: 100.000 pcs per dinten
Desain struktur 4 rak Desain tampilan lantai
Karya seni / grapik Disaluyukeun ku klien
Format karya seni PDF, AI, PSD, PS

Naha Pilih Kami

1) Kami gaduh 2 mesin cetak digital pikeun nyetak buktina warna sateuacan nyetak produksi massal pikeun palanggan pikeun mastikeun konténna.

t9

2) Kami parantos ngalengkepan 3 sét mesin Percetakan anu tiasa nyetak ukuran dina 1600 * 1200mm salaku lambaran kardus panggedéna.

t10

3) Kami gaduh 3 sét mesin laminating pikeun laminasi lambar karton bergelombang dina ukuran pangbadagna 1620 * 1220mm.

t11

4) Kami gaduh 2 sét mesin paéh otomatis pikeun motong karton dina ukuran paling ageung 1620 * 1220mm.

t12

5, Kami gaduh 2 sét mesin motong laser pikeun motong sampel pikeun mariksa struktur sateuacan produksi masal.

t13

6) Kami gaduh langkung ti 50.000+ area daérah pabrik sareng langkung ti 50 padamel anu berpengalaman dina ngempelkeun tampilan pikeun ngahémat biaya tenaga kerja pikeun palanggan.

t14

Sadaya Kertas Kualitas PDQ Nampilkeun seueur dianggo Pakéan, Inuman, Sunglass, Mainan, Funko, Anggur, Piala Cai, Kosmétik, Bir, Likur, Kopi, asesoris telepon sélulér, Dahareun, Game, Kado, Kartu Ucapan, Dolanan Piaraan, Perhiasan, Ranté konci, Alat tulis sareng aksesoris Gym.

Anjeun tiasa perhatoskeun FSDU kertas aya dimana waé di Supermarket, Pameran, pameran dagang POP, POS, toko eceran, toko Ranté, toko kosmétik sareng toko Farmasi.

Tapi kumaha ngaradegkeun tampilan tampilan? Hubungi kami sareng hayu atuh terang sarat anjeun pikeun tampilan anu nangtung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami