Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Kotak Kemasan Kertas Kualitas Méwah pikeun anggur Beureum dijejeran ku sisipan Blue EVA

Pedaran pondok:


Detil Produk

Industri Aplikasi: Anggur

Bahan: 157gsm Kertas dilapis + abu abu 1500gsm

Fitur: Awét, Kualitas Tinggi

Ukuran: 30 x 15 x 6cm

Warna: Spot spot Print

Bérés permukaan: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Stamping Foil, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver stamping panas

Logo: Disaluyukeun

Layanan OEM: Leres

Sampel Waktos: 2-5 dinten

Biaya Sampel: 50 $, tiasa ngabalikeun duit saatos order massal dikonfirmasi

Pangiriman Sampel: UPS, Fedex, DHL

Urutan waktos pangiriman: 15-18 dinten, gumantung kana jumlah

Syarat pamayaran: T / T, L / C (pikeun urutan nilai ageung), Western Union, Paypal

Penting pikeun milih gaya kotak anu katingali sacara visual sareng fungsional. Aya sababaraha rupa gaya kotak anu ditawarkeun dina Raymin Display.

  1. Panutupanana magnét: Kotak panutupanana magnét didamel dina hiji potongan. Buleud ieu didamel nganggo papan abu-abu kualitas luhur. Kotak ieu biasana didamel dina bentuk kubus sareng sagi opat sareng tiasa nahan sababaraha barang.
  2. Angkat-off Tutup: Kotak ieu didamel tina chipboard. Kotak tutup angkat-off didamel tina dua potongan misah anu silih geser. Sanaos gaya tutup angkat-na umum pisan tapi anu ngajantenkeun unik nyaéta kanyataan yén éta tiasa nahan sajumlah barang sareng tiasa disesuaikan dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten.
  3. Kotak Gaya Buku: kotak gaya buku didamel dina bentuk buku. Gaya ieu ngajagi barang dijagaan supaya henteu telat. Gaya kotak buku seuseueurna dianggo salaku kotak tampilan sabab nunjukkeun produk dina gaya anu gaya.
  4. Buleud Collapsible: Buleud kaku anu rusak anu didamel tina papan abu. Ieu biasana ngagaduhan panutupan magnét atanapi pita. Gaya, bentukna, hemat biaya, sareng nyimpen kualitas kapasitas anu ngajantenkeun sampurna pikeun hadiah.
  5. Flip Lid Box: Buleud tutup flip umum pisan tapi tali, buckles sareng magnet anu napel na kotak persegi panjang ieu anu masihan tampilan anu gaya.
  6. Geser Style Box: Gaya ieu didamel tina chipboard. Kotak gaya slide siga laci. Éta sampurna pikeun produk anu rapuh sareng tiasa gampang dipecah. Sapi gaya slide nyayogikeun produk kalayan jumlah kapasitas anu pas sareng panangtayungan anu kuat tina karusakan naon waé.
  7. Bahu Beuheung Beuheung: Buleud kaku beuheung taktak populér kusabab fungsina anu luhur. Kotak didamel tina dua potongan hiji nyaéta kotak sareng anu sanésna nyaéta tutupna. Tutupna didesain nyaéta cara anu langkung jero tibatan kotak éta sorangan. Kotak ieu nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun produk.
  8. Buleud ngawangun: Buleud ngawangun buleud masihan produk anjeun sentuhan mewah tambahan. Buleud ieu tina dua lembar hiji nyaéta kotak anu bentukna silinder sedengkeun, anu sanésna nyaéta tutupna.
  9. Panutup Parsial: Kotak parsial tutup mirip sareng gaya kotak tutup-tutup, nanging, tujuan utama anu dianggo kotak ieu nyaéta nembongkeun produk anjeun di pasar. Kotak panutup parsial ngagaduhan jandéla transparan dina tutupna pikeun ngajantenkeun produk katingali pikeun konsumén. Anjeun tiasa milih kotak anu paling cocog pikeun produk anjeun tina kisaran kami atanapi ngararancang bentuk diri sareng tim ahli kami. Kalayan bantosan désainer grafis anu berbakat sareng kreatif sareng téknologi canggih urang tiasa ngahasilkeun kotak kaku anu disaluyukeun kualitas luhur dina unggal bentuk, desain sareng gaya. Raymin Display nawiskeun 1028pt ketebalan pikeun buleud.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami