Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Kado méwah Kado Méwah

Naon Kotak kaku?

Buleud kaku nyaéta salah sahiji kategori buleud kemasan anu paling sering dipilarian. Ampir sadaya mérek méwah nganggo bungkus kaku pikeun tulisan anu mahal sareng lemes. Pakét kotak kaku dipikaterang ku katahanan, reliabilitas, kakuatan, sareng struktur anu teguh. Diéléktrik ieu pikeun kotak kaku kaku fokus kana kertas bungkus anu dilarapkeun di luar chipboard beurat (panel abu) anu masihan buleud strukturna. Buleud interior anu kaku ieu ngagaduhan lapisan kertas kanggo nahan penampilan anu seragam sapanjang pangalaman anu diumumkeun. Pikeun ngagaduhan pangalaman bungkusan anu sampurna, kami nyarankeun anjeun salawasna nyetak diéléktrik sateuacan maju. Ieu bakal masihan anjeun ideu ngeunaan diménsi, babandingan, pangalaman pangguna, sareng sajabana, ogé anjeun bakal ngartos naha kotak éta nyumponan kabutuhan struktural anjeun atanapi henteu.

 

Naon tawaran bungkusan kotak kaku?

Kotak kaku custom nawiskeun sadayana kamungkinan kabébasan pikeun nyieun bungkusan pribadi. Tina panutupan kanggo ngalebetkeun bagian-bagian kana dukungan internal sareng pilihan perakitan, anjeun ngagaduhan kabébasan pikeun ngarobih unggal aspek. Buleud Printed Rigid Custom gaduh manpaat ageung salaku solusi bungkusan, ku alatan éta, unggal mérek resep ngagunakeun kotak cetak khusus ieu. Tapi, aranjeunna mangrupikeun méwah anu sababaraha urang mampu. Buleud kaku kaku ieu nyayogikeun panyalindungan sareng kaamanan anu hébat. Produk anjeun tetep aman nalika dina kotak ieu. Salajengna, palanggan anjeun tiasa ngalaman pangalaman pelanggan anu paling mewah sareng sensasional. Catet yén sadaya kotak kaku méwah mangrupikeun turunan tina kotak pre-cut.

 

Pamakean khas kotak buleud

Kauntungan paling luhur tina Kotak kaku méwah nyaéta sipatna gampang disesuaikan. Anjeun tiasa nyetak sadayana ti logo dugi ka nami mérek dugi ka siluét gambar mérek anjeun. Kotak kaku méwah ieu tiasa nampung unggal aspék industri percetakan. Ieu sababaraha titik konci sareng manpaat buleud kaku Méwah: Percetakan warna sayogi, Embossing, stamping, sareng anu sanésna. Henteu masalah daérah anu dianggo (kustomisasi dina sadaya kamungkinan rupina) Cara pangiriman sareng perakitan kotak kaku sacara lengkep atanapi sabagian dirakit. Sadia dina sadaya bentuk sareng gaya anu anjeun tiasa bayangkeun  
Bérés kelas luhur anu tiasa disesuaikan. Éta tiasa dihias ku asesoris sapertos pita sareng sajabana Éta mangrupikeun solusi anu saé pikeun nampilkeun produk anu saé sareng masihan penampilan anu saé pikeun paket. Merek tiasa nganggo kotak kaku méwah kami pikeun dipajang ogé bungkus perhiasan, parfum, jam tangan, baju, coklat, hadiah sareng barang méwah anu sanés. Kotak dikirimkeun dirakit. Aya manpaat kéngingkeun buleud dirakit sapertos kirang usaha sareng waktos anu dikaluarkeun dina ngarakit éta saatos nampi. Nanging, ku kotak-kotak anu dirakit, anjeun kedah émut ageung urutan anjeun kusabab jilidna tiasa janten maksakeun. Kotak magnét kaku, kotak laci kaku, kotak kaku kalayan tutupna, kotak lipat kaku, kotak kaku dikirimkeun datar, kaku kotak pop-up, langkung saé mesen kotak datar sakumaha kotak kado dirakit sering pisan ageung disimpen. Buleud datar kedah dirakit dina hitungan menit sareng éta ogé gampang disimpen dibandingkeun sareng kotak kaku anu dipasang.

 

Gaya tina kotak kaku

Bungkusan kotak kaku hadir dina rupa-rupa gaya sareng bentuk. Pilihan gaya bentuk sareng desain gumantung ka anjeun sareng numutkeun pangakuan mérek anjeun. Urang bakal ngabahas sababaraha gaya anu penting dina leyuran bungkusan kaku. Kotak kaku sareng tutup tutup magnét Naon tren bungkusan e-commerce? Éta kotak kaku kalayan tutup nutup magnét. Desain anu canggih kalayan bungkusan kotak kaku anu elegan dibekelan nyayogikeun pangalaman dunya pikeun palanggan. Kotak kaku méwah hipu kalayan tutup nutup magnét mangrupikeun solusi bungkusan anu kedah dipiboga pikeun unggal bisnis anu aya hubunganana sareng konsumén kelas élit. Anjeun tiasa ngagaduhan matte atanapi glossy finish, logo perusahaan anjeun timbul atanapi cap panas di payun sareng di luhur, ngajantenkeun langkung klasik sareng warna anu anjeun pilih. Buleud kaku magnét anu tiasa dilipat atanapi kotak magnét anu tiasa dilipat janten langkung populér di jaman ayeuna. Éta hargana murah, dibandingkeun sareng kotak kaku kalayan tutup panutupanana magnét. Salaku perusahaan impor, urang tiasa hemat pisan ku ngalih kana kotak magnét anu tiasa dilipat. Kaahlian urang aya dina dua gaya populér sareng duanana tiasa nampung sagala jinis personalisasi sareng kustomisasi. Buleud kaku anu tiasa dilipat langkung gampang dibekelan sareng gampang dirakit ogé. Anjeun teu kedah seueur waktos pikeun nyiapkeun pelanggan. Ngarasa Luncat ka ngawartosan kami upami anjeun peryogi saran profesional ngeunaan solusi bungkusan kertas. Kotak kaku kosmétik khusus. Desain bungkusan custom ogé diakomodir. Pelanggan urang resep kana téma saderhana sareng murni pikeun solusi bungkusan kosmetikna, janten aranjeunna milih desain bodas anu jelas pikeun laci. UV herang bodas murni sampurna cocog sareng produk alami sareng ramah lingkungan. Salah sahiji desain anu paling mangaruhan tina kotak kaku ieu nyaéta ngagaduhan pita luar dina cetak CMYK anu sanés. Desain cetak ngajantenkeun kotak-kotak panyimpenan pikaresepeun, seger sareng energetik anu bakal narik perhatian jalma-jalma anu jaga penampilanana. Buleud kaku kaku nyayogikeun ka produk anjeun pikeun ngalestarikeun produk tina unsur-unsur cahaya sareng lingkungan anu sanés sasarengan kaamanan sareng perlindungan botol gelas anjeun. Kotak perhiasan custom kaku. Kotak kaku Perhiasan khusus mangrupikeun séri bungkus desainer pikeun mérek perhiasan méwah. Objek anu aya di jero nyaéta anting, kalung, pinggel, liontin. Sadaya kotak ngandung sisipan buludru hideung anu tiasa dicabut pikeun mésér produk. Anjeun tiasa ngaropea desain anjeun dina warna, bahan logo, sareng finish. Nyirian Panas atanapi Spot UV dina nyorot mérek anjeun nganggo kertas cetak khusus kalayan pola warna anu kotak kado gaya kotak korék api katingalna béda. Anjeun tiasa nganggo pita salaku aksésori kana kotak bungkus anjeun anu kaku. Pita ieu sayogi dina sadaya warna sareng nada. Kami ngarepkeun maturan anjeun solusi bungkusan anu dikustomisasi. Kotak kado kaku kaku. Kotak kado kaku kaku pisan diperyogikeun pikeun perusahaan-perusahaan anu meryogikeun kotak bungkusan anu langkung kuat sareng langkung hésé pikeun produkna. Sanaos tingkah polahna anu elegan, kotak kado kaku kaku urang tiasa nanganan beurat beurat kusabab struktur anu kuat. Pamakéan utama kotak anu kaku nyaéta nyayogikeun produk. Henteu ngan éta tapi ogé saé pikeun ngagumkeun para nasabah ku cara anu langkung canggih. Ngadamel gambar mérek kalayan ngagunakeun ukuran sareng bentuk anu béda pikeun produk anu béda. Buleud anu kaku anu tiasa ditembrakkeun ayeuna nuju tren. Ieu henteu ngan ukur gampang disimpen, tapi ogé gampang dirakit. Maka, aranjeunna seueur paménta. Seueur perusahaan bungkusan kaku anu nyayogikeun nasabahna pangalaman sapertos kitu anu tiasa aranjeunna bagikeun ka anu sanés. Buleud kaku kaku anu dicitak khusus dianggo salaku alat pamasaran ogé. Kotak lilin kaku, kotak kado kaku kalayan tutup, kotak kaku anu tiasa dilipat nganggo tutup, sareng magnet mangrupikeun solusi bungkus kanggo anjeun. Anjeun tiasa mesen kotak kado kaku dina harga borongan nganggo Blue Box Packaging.

 
Kotak coklat kaku khusus

Saha di jagad raya anu henteu resep ka coklat? Anggo kotak coklat kaku pikeun ngadamel produk anjeun menonjol dina rak toko mana waé. Kotak coklat kaku dicetak khusus ieu nyayogikeun kaanggunan sareng rahmat. Sumawona, anjeun tiasa nambihan pesona sareng pentingna pikeun produk anjeun. Produk luar biasa anjeun katingali langkung spektakuler dina kotak mewah ieu. Ngararancang kotak-kotak kaku ieu gumantung ka anjeun. Sakumaha jauh anjeun daék nyandak produk anjeun? Sakumaha produk ieu hartosna pikeun anjeun? Sasarengan solusi bungkusan ieu, anjeun tiasa nyiptakeun kasadaran mérek sareng maksa langkung seueur palanggan kanggo ngagaleuh produk anjeun. Raymin Display parantos reueus ngalayanan palanggan na kanggo kuring ti dasawarsa. Kami damel salaku panyadia solusi bungkusan anu dipercaya pikeun seueur perusahaan bungkusan kaku. Tim kami ahli sareng desainer grafis berbakat sok aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun sareng desain kreatif anjeun. Upami anjeun parantos gaduh desain pikeun bungkus kaku khusus anjeun, urang tiasa ngajantenkeun aranjeunna langkung saé pikeun anjeun. Ahli kami tiasa ngajantenkeun desain anjeun hirup. Pas anjeun mastikeun desain anjeun, bungkusan anjeun bakal dilebetkeun kana produksi. Dina sababaraha dinten anjeun bakal ngagaduhan bungkus anjeun dina panto anjeun. Bungkusan anu saé penting pikeun produk anjeun. Éta nyayogikeun harkat sareng pesona dibarengan ngeunah pikeun produk anjeun. Hubungi ahli penjualan kami dinten ayeuna pikeun cutatan anjeun sareng aranjeunna bakal nyayogikeun harga bungkusan anu terjangkau pikeun anjeun. Langit mangrupikeun wates pikeun kotak kaku nalika ngalaksanakeun sababaraha tujuan. Kasebaranana nyaéta jas panguatna. Ngan imajinasi anjeun anu tiasa nempatkeun wates dina kotak méwah ieu. Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa kéngingkeun kotak kaku khusus numutkeun kabutuhan sareng karesep anjeun.

 

Buleud kaku pikeun bisnis

Sababaraha usaha hoyong masihan hadiah ka konsuménna. Nanging, aranjeunna nungtut ngagaduhan bungkusan anu henteu ngan ukur ngesankeun palangganna tapi ogé ngagaduhan tujuan. Aranjeunna milarian solusi anu sustainable anu sesah dialungkeun ogé hilap. Kéngingkeun diperhatoskeun sareng ngingetkeun klien anjeun nganggo kotak kaku anu tiasa disesuaikan. Jantenkeun mérek anjeun langkung katingali ku ngatur personalisasi logo anjeun dina unggal kotak.

 

Kéngingkeun harga langkung mirah dina kustomisasi

Jalma-jalma gaduh salah paham umum yén panyadia kotak kaku ngecas seueur artos pikeun kustomisasi. Nanging, éta henteu leres; sabalikna tina salah paham populér, aranjeunna lumayan lumayan. Bungkusan Buleud Biru nawiskeun solusi anu sustainable, mampu ogé disesuaikan pikeun sadaya mérek. Éta cara anjeun nangtung di luar balaréa sareng ngalakukeun anu leres-leres unik pikeun palanggan anjeun anu bakal narik aranjeunna ningali deui toko anjeun. Upami anjeun milari kasepakatan anu terjangkau, mesen jumlah borong. Pesenan dina cara sapertos kitu bakal ngabantosan anjeun nganggo potongan harga salajengna. Ieu bakal mastikeun yén anjeun ngagaduhan bekel kotak kado anu tetep pikeun masihan.

 

Ngaropea kotak kaku pikeun kasempetan naon waé

Aya kacenderungan anu ningkat tina kotak kado khusus pikeun acara kawinan, ulang taun, pesta, kumpul, reuni, pertunangan, peringatan, sareng sagala jinis acara anu sanés. Upami anjeun ngarencanakeun acara anjeun sateuacanna, anjeun tiasa mesen kotak kado ageung kaku sateuacanna ti Blue Box Packaging sareng jantenkeun acara anjeun hiji-hiji-hiji kalayan kustomisasi unik kotak-kotak masihan. Seueur kagunaan kotak anu kaku. Aya seueur kagunaan kotak anu kaku. Ngaropea sareng dianggo sakumaha karesep anjeun. Sapertos anu urang sebatkeun tadi, langit mangrupikeun wates pikeun buleud ieu. Anjeun tiasa ngagunakeunana salaku kotak hadiah baju anu kaku, kotak kado perhiasan anu kaku, kotak kaos kaku, kotak kemasan méwah anu kaku, kotak kado kawinan anu kaku, atanapi anu sanés. Kotak kaku hideung paling populér pikeun konsumén kami. Nanging, anjeun ogé tiasa kénging warna bodas, coklat, sareng warna sanés anu anjeun resep. Ukuran sareng bentukna bakal dumasar kana pilihan sareng karesep anjeun. Ku cara kieu, anjeun tiasa kéngingkeun kotak kaku naon waé anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Sakumaha biaya kustomisasi? Ieu patarosan paling umum dina pikiran konsumén anu ngajauhkeun aranjeunna tina kustomisasi. Nya, milarian jawaban pikeun patarosan ieu moal langkung saderhana. Anjeun tiasa ngeusian formulir online gancang sareng milih pilihan numutkeun karesep anjeun. Sakali parantos, anjeun bakal janten hiji klik jauh tina milarian terang sabaraha biaya anjeun. Bawa kelas pikeun mérek anjeun ku nganggo kotak kaku sareng tutup tina Blue Box Packaging!


Pos waktos: Mar-01-2021