Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Alesan Nganggo Témbong Karton

Seueur anu ngagaduhan toko ritel sareng butik nganggo tampilan kai pikeun méréskeun produkna, tapi panggunaan tampilan karton pop ogé janten populér.

Anjeun bakal perhatoskeun tampilan kardus sareng rak anu dianggo nalika acara dagang bahkan di luar sababaraha toko salaku titik pameseran (POP). Upami anjeun muka toko ritel sareng merhatoskeun jinis bahan tampilan naon anu kedah anjeun anggo, ieu sababaraha alesan naha anjeun kedah nimbangkeun nganggo tampilan pop kardus tina anu kai: Éta Serbaguna Salah sahiji hal anu paling hadé ngeunaan ngagunakeun tampilan pop kardus nyaéta kagunaanna. Anjeun tiasa mesen tampilan kardus dina sadaya bentuk sareng ukuran bahkan ngahijikeun naon waé desain anu anjeun pikahoyong tanpa aya gangguan. Mertimbangkeun yén kardus bergelombang mangrupikeun bahan anu cocog pisan, éta tiasa dilakukeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun dina waktos anu paling pondok. Sedengkeun kai tiasa dibentuk dina sababaraha ukuran ogé, prosésna ngan ukur tiasa diaksés dina tiori sabab mesin sareng alat motong masing-masing diperyogikeun pikeun nyiptakeun produk akhir. Prosés manufaktur sanés ngan ukur langkung sesah tapi langkung mahal ogé.

Éta Portabel upami anjeun badé ngarobih tata ruang sareng tampilan toko anjeun ku mindahkeun hal-hal, anjeun tiasa ngalakukeun nyalira kumargi tampilan bergelombang enteng sareng tiasa dipindahkeun. Upami anjeun gaduh tampilan kai, anjeun kedah nyéwa bantosan unggal-unggal anjeun mikir ngarobih set-up di warung anjeun. Sumawona, kumargi tampilan top counter di Abbotsford SM tiasa dilipat, anjeun tiasa sacara gampil nyimpenana atanapi nyandak éta ka lokasi anu sanés kanggo promosi atanapi acara jalan.

Éta Murah Salaku pamilik bisnis énggal, anjeun moal mampu nyéépkeun seueur pisan dina mimiti. Bayangkeun sabaraha tampilan kai hiji sareng artikeun kana jumlah rak tampilan atanapi pendirian anu anjeun peryogikeun. Tampilan counter luhur di Abbotsford SM murah sareng nunjukkeun yén éta sacara praktis tiasa nyayogikeun sagala rupa anu tiasa ditawarkeun ku presentasi kai, nganggo éta janten pilihan anu paling hemat. Éta Adaptable Anjeun tiasa sacara gampil ngarobih desain keseluruhan tampilan kardus pikeun cocog sareng téma toko anjeun salami waktos anu khusus bahkan tanpa pitulung profesional. Misalna, nalika jual dinten valentine, anjeun tiasa nutupan sadaya layar tampilan anjeun nganggo kertas beureum atanapi nambihan desain haté anu pas pikeun acara éta. Upami anjeun nganggo tampilan kai, ngarobahna hartosna nyéwa bantosan profesional sareng nyéépkeun jumlah lumayan.

Kusabab seueur manpaat anu dijelaskeun di luhur, anjeun tiasa sacara gampang nyaritakeun kumaha tampilan pop kardus tiasa nguntungkeun pikeun bisnis anjeun. Pikirkeun sagala hal ieu nalika anjeun mutuskeun, janten anjeun moal ngaraos hanjakal tungtungna.


Pos waktos: Mar-01-2021