Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

PDQ tumpuk Setengah Pallet Display kanggo Toko Walmart

Pedaran pondok:


Detil Produk

Jumlah modél: GFPD20200705
Ukuran: W48 "x D20" x H48 "
matéri Suling B kuat + 350gsm CCNB
Nyetak: CMYK Percetakan
Finish akhir: Varnish herang
Aksésori: Teu aya
Tempat Asalna: CN
Ngaran mérek: Tampilan Raymin
Sertifikasi: SGS, ISO, BSCI
Jumlah Pesenan Minimum: 100 pcs
Harga: Pariksa ku kami
Rincian bungkusan: Majelis dipak kalayan produk di
Waktos pangiriman: 15 dinten kanggo ≤5,000 pcs
Sampel waktos ngarah 3 dinten
Muatan Sampel 150 $, tiasa dibalikeun saatos pesenan masal dikonfirmasi
Syarat pamayaran: L / C
Kamampuhan Suplai: 100.000 pcs per minggu
Desain struktur Desain tampilan satengah Palét
Karya seni / grapik Disaluyukeun
Format karya seni PDF, AI, PSD, PS

Salah sahiji cara pikeun narik perhatian pelanggan nyaéta ku nyetak kualitas dina tampilan anjeun. Ieu tiasa dilakukeun ku méréskeun logo perusahaan anjeun, ningalikeun mérek anjeun atanapi nyorot produk ku cara anu pikaresepeun sacara visual. Naha anjeun milih tampilan lantai, ngagantung signage ritel atanapi wadah brosur, tampilan karton anu dicetak khusus tiasa nyababkeun penjualan langkung luhur. Tunjuk Point of Purchase (POP) dipikaterang nawiskeun seueur laba atas investasi. Nempatkeun tampilan produk anu dirancang kalayan indah sareng warna-warni di sekitar toko anjeun sareng dina pamariksaan mantuan narik panon konsumén anjeun pikeun produk anu diulas anjeun. Kami nawiskeun seueur jinis percetakan pikeun nyumponan kabutuhan klien kami. Kalayan kamampuan percetakan anu beragam, anjeun tiasa milih gaya mana anu paling pas pikeun kabutuhan tampilan anjeun sareng anggaran. Henteu masalah anu anjeun pilih, anjeun tiasa ngarepkeun anu pangsaéna kalayan peralatan canggih kami sareng ahli manajemén warna anu disahkeun dina situs.

Kamampuh urang kalebet:

1) Percetakan Lem: Kanggo ngahontal percetakan kualitas poto, kami bakal nyitak grafik résolusi tinggi anjeun kana kertas, anu teras dipasang kana papan bergelombang. Prosés ieu digunakeun pikeun nyumponan kabutuhan percetakan kualitas luhur anjeun.

2) Flexography: Gaya ramah-anggaran ieu ngalibatkeun nyetak logo anjeun atanapi seni langsung kana papan anu bergelombang. Ieu biasana ngalibatkeun antara hiji sareng tilu warna. Gaya ramah-anggaran ieu ngalibatkeun nyetak logo atanapi seni anjeun langsung kana papan anu bergelombang. Ieu biasana ngalibatkeun antara hiji sareng tilu warna.

3) Digital: Salami prosés ieu, urang nerapkeun cetak warna lengkep langsung kana papan anu bergelombang kanggo solusi anu hemat biaya. Ieu idéal pikeun conto musiman atanapi jangka pondok. Upami anjeun peryogi bantosan dina mutuskeun tampilan kardus anu dicitak tiasa dianggo pikeun proyék anjeun, punten nelepon kami. Kami bakal senang ngabahas pilihan anjeun sareng nawiskeun naséhat ahli.

4) Raymin Display ngalaksanakeun sadaya desain sareng percetakan kami di bumi. Kami gaduh kadali lengkep kana kualitas sareng kagancangan unggal proyek janten anjeun terang persis iraha anjeun nampi pesen anjeun. Kalayan piring-setter dina situs kami, kami nyayogikeun buktina warna dina 36 jam. Kami gaduh persentase langkung ti 99% tepat waktu kusabab operasi di-imah urang sadayana. Raymin Display nawiskeun seueur manpaat anu ngajantenkeun kami jauh ti kompetisi.

Salaku perusahaan anu disertifikasi ISO 9001 / FSC / BSCI, produk kami dilaksanakeun pikeun standar industri anu luhur pisan. Unggal léngkah desain, manufaktur sareng percetakan prosés kami ngalaman kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun hasil akhir bakal ngaleuwihan harepan anjeun. Salaku tambahan, urang bangga kana pendekatan héjo kami, ngagunakeun bahan anu didamel tina 100% bahan didaur. Tampilan kardus anu dicetak khusus nawiskeun poténsial ampir teu terbatas pikeun naekeun papacangan palanggan. Kalayan grafik anu warni, kualitas, tampilan anjeun tiasa ngamajukeun bisnis sareng ningkatkeun kasadaran merek. Aranjeunna ogé nyayogikeun tampilan anu narik ati sareng interaktif pikeun ningkatkeun papacangan di toko. Pesen Kardus Pretak Adat Anjeun Nampilkeun Ayeuna. Pasaran produk anjeun ku tampilan tampilan anu dicetak khusus tina Creative Displays Now. Kalayan rupa-rupa gaya sareng pilihan percetakan, kami ngagaduhan pas pikeun bisnis naon. Ngamimitian ku nyungkeun perkiraan dinten ayeuna! Gaduh sababaraha patarosan ngeunaan produk kami? Ngarasa Luncat ka kontak kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami