Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Kotak bungkusan PDQ tingkat 3 pinter pikeun ranté Key, tampilan lokét pikeun penjualan panas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Spésifikasi dina detil: 

Jumlah modél: GFCD20200405
Ukuran: W12 "x D8" x H15 "
matéri Suling E kuat + 350gsm CCNB
Nyetak: CMYK / 1 spot Percetakan Warna
Finish akhir: Laminasi herang / Matt atanapi Varnish
Aksésori: Teu aya
Tempat Asalna: CN
Ngaran mérek: Tampilan Raymin
Sertifikasi: SGS, ISO, BSCI
Jumlah Pesenan Minimum: 300 pcs, urutan alit & urutan sampel tiasa ditampi
Harga: Pariksa ku kami
Rincian bungkusan: 20 pcs per karton dina datar dipak
Waktos pangiriman: 15 dinten kanggo ≤10,000 pcs
Sampel waktos ngarah 2 dinten
Muatan sampel 50 $, refundable saatos urutan massal dikonfirmasi
Syarat pamayaran: T / T atanapi L / C, Western Union
Kamampuhan Suplai: 100.000 pcs per minggu
Desain struktur Desain tampilan CDU
Karya seni / grapik Disaluyukeun
Format karya seni PDF, AI, PSD, PS

Cardboard Display Stands, nyaéta Free Standing Display Units (FSDUs) mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nyiptakeun oase mérek pinuh dina lingkungan ritel anu rame. Produk anjeun tiasa hérang tanpa sakuriling merek tandingan, sareng anjeun tiasa ngajamin produk anjeun bakal salawasna ditepikeun dina cara anu sami kusabab desain unik tina standar éta. Kertas FSDU mangrupikeun istilah sanés anu dianggo pikeun ngajelaskeun unit tampilan kardus anu bebas. Kami nganggo nilai premium tina kartu, ngawangun kakuatan kana titik-titik galur konci, nganggo palapis tahan-uap khusus, sareng sanés ngabantosan anjeun pikeun menonjol ti balaréa, pendirian FSDU anu didamel khusus ngajantenkeun mésér dorongan sareng ngabantosan konsumen dina milih produk di tengah-tengah loba pisan alternatip. Pulo tungtung Pulo khusus ditéang, sareng Raymin Display bakal tiasa dianggo sareng anjeun sareng pangecér unggal léngkah pikeun mastikeun yén anjeun ngahontal ieu. Jasa Desain FSDU mangrupikeun FSDU anu didesain khusus, anjeun gaduh kontrol pinuh ku kumaha produk anjeun dipasihkeun ka konsumén poténsial anjeun.

Sababaraha palanggan kami tiasa ngirimkeun karya seni anu parantos kami siapkeun, citakan dina témplat pituduh cutter pikeun tampilan tampilan, anu parantos siap dicetak. Nanging palanggan ieu seueur pisan di minoritas, janten kami nawiskeun tingkat jasa desain anu bénten-bénten sesuai sareng sarat anjeun: Layanan kami kalebet konsultasi awal pikeun meunteun ideu anjeun (saurna anjeun paling terang naon anu anjeun hoyong ngahontal sareng sarat udagan anjeun. klien), kami teras nyiptakeun témplat anu praktis, kuat, gampang dirakit (anu tangtosna kawasan keahlian kami sabab éta anu kami lakukeun sadidinten unggal dinten). Urang teras tiasa ngirimkeun anjeun 3D visual ngeunaan kumaha ieu bakal katingali, sareng upami anjeun resep ku ieu, maka kami bakal masihan anjeun témplat pikeun daérah anu tiasa dicetak dina posisi anjeun pikeun ngajelaskeun karya seni anjeun. Sakali kami nampi ieu deui ti anjeun kami teras bakal nyiptakeun 3D 3D salajengna kalebet desain cetak. Upami diperlukeun, prototipe fisik tiasa dihasilkeun sareng dikirim ka anjeun dina tahap naon waé salami prosés desain, ieu mangrupikeun biaya tambahan, Nanging, biasana sadayana atanapi sabagian tina muatan ieu bakal dikreditkan engké nalika anjeun teras-terasan mesen massal pikeun jumlah layar kardus nangtung. Kami ogé ngarancang grafik cetak pikeun nangtung, nganggo gambar / logo / téks naon waé anu anjeun tiasa pasihkeun, kami bakal nyandak bongbolongan anjeun ngeunaan kumaha éta kedahna sareng dianggo kalayan ieu. Nanging, upami anjeun hoyong masihan kami gratis, kami bakal nambihan sababaraha fitur tambahan anu anjeun panginten henteu panginten sareng nyiptakeun hal anu saé pisan anu ngajual hésé pikeun anjeun sareng ngamajukeun gambar mérek anjeun. Upami anjeun henteu ngagaduhan ideu anu khusus dina pikiran kumaha tampilanana kedah katingali, maka salaku bagian tina jasa desain 4-bintang kami kami tiasa nyiptakeun konsép desain anu énggal-énggal ti mimiti, pikeun nembongkeun barang-barang anjeun kalayan cara anu paling épéktip sareng praktis . Jasa desain kami kalebet yén kami henteu ngan ukur ngabahas kabutuhan anjeun kalayan ati-ati, tapi kami bakal ngalaksanakeun panilitian pasar anu langkung lengkep pikeun nami anjeun, nyarios ka pangecér sareng pangguna poténsial anu anjeun nyobian ngahontal sakumaha diperyogikeun, pikeun meunteun pangecér sarat sareng kahoyong sareng motivasi pemirsa target anjeun. Urang teras bakal nampilkeun deui ka anjeun hasil tina panilitian sareng usulan kami anu ngaluarkeun tina data anu dikumpulkeun, pikeun mariksa éta cocog sareng kanyaho industri anjeun sareng tujuan anu anjeun badé ngahontal ku unit tampilan FSDU. Kitu ogé anu geulis atanapi keuna katingalina; sadaya desain tampilan nangtung di lantai kami ngahijikeun seueur fitur desain praktis, sarat anjeun pikeun meryogikeun FSDU anu gampang dirakit, stabil, kuat, sareng awét, sadayana diperhatoskeun sacara ati-ati.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami