Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Paparan Kardus Khusus & Pakét KertasDésainer & Pabrikan

Raymin Display Products Co., Ltd didirikeun taun 2012. Kami mangrupikeun produsén propésional anu khusus dina ngarancang sareng ngahasilkeun tampilan POP kardus, kalebet tampilan kardus, kotak kaku sareng bungkus kertas.

Pabrik urang perenahna di Foshan, kalayan 50.000 ㎡ daérah pabrik. Produk kami dijual ka USA, Australia, Jérman, Perancis, Inggris, Walanda, Jepang, Hong Kong, Daratan Cina sareng pasar internasional sareng domestik anu sanés. Kami ogé suplai tulus pikeun Wal-Mart, Disney, Coco Cola sareng sajabana.

Produk unggulan

Hayu urang ngadamel Produk anjeun pinunjul ku dipslay Kardus unik, bungkusan kertasanddpanrinsert

Naon Urang Laksanakeun

Raymin Display bakal taat kana terobosan industri salaku stratégi pangwangunan anu teras-terasan, teraskeun nguatkeun inovasi téknologi, inovasi manajemén sareng inovasi pamasaran salaku inti tina sistem inovasi, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan global ku solusi bungkusan sareng tampilan anu paling merenah.

  • One-stop service from design, prototype, production and delivery.One-stop service from design, prototype, production and delivery.

    Palayanan

    Ladenan hiji-eureun tina desain, prototipe, produksi sareng pangiriman.

  • Audited by BSCI, CQC, FSC, IQBET, ISO 9001, Walmart, Disney and FSC. Audited by BSCI, CQC, FSC, IQBET, ISO 9001, Walmart, Disney and FSC.

    Sertipikat

    Diaudit ku BSCI, CQC, FSC, IQBET, ISO 9001, Walmart, Disney sareng FSC.

  • Establish long term business relationship with Walmart, Disney, Target and Costco vendors.Establish long term business relationship with Walmart, Disney, Target and Costco vendors.

    Kasus kerjasama

    Ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng Walmart, Disney, Target sareng Costco vendor.

Bérita paling énggal

  • Alesan Nganggo Témbong Karton

    Seueur anu ngagaduhan toko ritel sareng butik nganggo tampilan kai pikeun méréskeun produkna, tapi panggunaan tampilan karton pop ogé janten populér. Anjeun bakal perhatoskeun tampilan kardus ...

  • Kado méwah Kado Méwah

    Naon Kotak kaku? Buleud kaku nyaéta salah sahiji kategori buleud kemasan anu paling sering dipilarian. Ampir sadaya mérek méwah nganggo bungkus kaku pikeun tulisan anu mahal sareng lemes. Kotak kaku ...

  • Printing Workshop (14)
  • Automatic Laminating Machine (10)
  • Printing Workshop (2)