Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Kotak kaku

  • Collapsible flat packed folding beauty box for skincare set

    Kotak kaéndahan dilipat datar anu dibungkus pikeun set perawatan kulit

    Ukuran 25 x 25 x 6cm Bahan 157gsm Kertas dilapis + abu abu abu 1200gsm, Kertas Khusus Warna CMYK Print Surface Rengse Matte Laminasi Layanan OEM Sumuhun Sampel Waktos 2 dinten Biaya Sampel 50 $, tiasa dibalikeun duit saatos order massal dikonfirmasi Waktu Pangiriman Pesenan 13 dinten kanggo ≤ 5,000 pcs Syarat Pamayaran T / T Fitur Ramah Lingkungan, Daur Ulang, awét, Parfum Industri Aplikasi Berkualitas Tinggi, Kosmétik, Anggur, Nonton, Pernikahan, Perhiasan sareng Seungit Produk anu rapuh sapertos set perawatan kulit peryogi ...
  • Ribbon lock closure style gift box for hair dress lined with silk cloth

    Kotak kado gaya penutupan pita pikeun pakéan rambut dijejeran ku kaén sutra

    Aplikasi Industri: Parfum, Bahan Kosmétik: 157gsm Art Paper + 1200gsm greyboard Fitur: Eco-friendly, Recyclable Size: 30 * 25 * 6cm Color: CMYK atanapi Spot color Handle: Ribbon Surface Finish: Matte or Glossy Lamination, Foil Stamping, Embossing, Debossing, Emas atanapi Silver stamping panas Logo: Layanan OEM anu Disustomisasi: Sumuhun Sampel Waktos: 2-5 dinten Biaya Sampel: 50 $, tiasa dibalikeun biaya saatos order massal dikonfirmasi waktos pangiriman Pesenan: 15-25 dinten, gumantung kana jumlah Syarat Pembayaran: T / T, L / C (kanggo nilai ageung ...
  • High quality Lid and Base Style rigid paper box
  • High quality book style folding box with flap lids for perfume

    Kotak tilepan gaya buku kualitas luhur nganggo tutup tutup pikeun parfum

    Industri Aplikasi: Parfum, Kosmétik, Anggur, Arloji, Kawinan, Perhiasan sareng Bahan Haruman: Kertas dilapis, Kertas Kraft, Kertas Seni, Kertas Kertas, Fitur Kertas Khusus: Eco-friendly, Recyclable, Awét, Ukuran Kualitas Tinggi: 23 x 23 x 6cm Warna: CMYK atanapi Spot warna Pakem: Pita, Kapas, PP, Nylon Rope Surface Finish: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Foil Stamping, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver hot stamping Logo: Customised OEM Service: Sumuhun Sampel Time: 2 -5 dinten Biaya Sampel: 50 $, c ...
  • Luxury Quality Paper Packaging box for Red wine lined with Blue EVA insert

    Kotak Kemasan Kertas Kualitas Méwah pikeun anggur Beureum dijejeran ku sisipan Blue EVA

    Aplikasi Industri: Bahan Anggur: Kertas coated 157gsm + 1500gsm Grayboard Fitur: Awét, Ukuran Kualitas Tinggi: 30 x 15 x 6cm Warna: Warna spot Print Surface Finish: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Foil Stamping, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver panas stamping Logo: Customized OEM Service: Sumuhun Sampel Waktos: 2-5 dinten Biaya Sampel: 50 $, tiasa dibalikeun duit saatos order massal dikonfirmasi Sampel Pangiriman: UPS, Fedex, waktos pangiriman Pesen DHL: 15-18 dinten, gumantung kana jumlah Pembayaran Istilah: T / T, L / C (kanggo ...
  • Sweet pink drawer box with pink ribbons and bow

    Kotak laci pink amis sareng pita pink sareng busur

    Industri Aplikasi: Parfum, Kosmétik, Anggur, Nonton, Kawinan, Perhiasan sareng Bahan Haruman: Kertas dilapis, Kertas Kraft, Kertas Seni, Kertas Kertas, Fitur Kertas Khusus: Eco-friendly, Recyclable, Awét, Ukuran Kualitas Tinggi: 30 * 30 * 5cm Warna: CMYK atanapi Spot warna Pakem: Pita, Kapas, PP, Nylon Rope Surface Finish: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Foil Stamping, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver hot stamping Logo: Customised OEM Service: Sumuhun Sampel Time: 2 -5 dinten Biaya Sampel: 50 $, tiasa b ...