Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon anu kedah urang laksanakeun pikeun kerjasama?

Salaku Kaseueuran kertas kami FSDU sareng kotak kado kaku anu didamel khusus, biasana urang mimitian ti struktur desain sareng ukuran pikeun konsumén. Dina tahap ieu, urang peryogi inpormasi ngeunaan detil produk anjeun (ukuran, beurat, kumaha nembongkeun) atanapi kirimkeun kami sababaraha conto produk pikeun rujukan desain

Dupi anjeun nawiskeun sampel?

Leres, sampel bodas atanapi sampel warna ku percetakan tinta-jet. Kami ngadamel perenah tiheula pikeun konsumén mastikeun, teras nawiskeun sampel mock-up bodas pikeun mariksa ukuran, kualitas kertas, kamampuan ngadukung beurat. Saatos struktur dikonfirmasi, kami bakal masihan palanggan garis paéh pikeun ngadamel karya seni. Biasana, nasabah anu nyiptakeun karya seni pikeun tampilan atanapi kotak bungkus, upami palanggan sesah atanapi henteu gaduh desainer pikeun ngalakukeun ieu, urang tiasa ngabantosan aranjeunna salami aranjeunna nawiskeun bahan karya seni dasar pikeun kami. Salajengna nyaéta ngadamel sampel warna sateuacan produksi masal, dina raraga mariksa eusi karya seni disimpen leres dina kotak tampilan bergelombang sareng kotak kualitas luhur.

Naon waktos waktos sampelna?

Éta 1-2 dinten kanggo sampel bodas sareng 3-4 dinten kanggo sampel warna.

Naha urang tiasa nganggo sampel tampilan kertas cetak tinta-jet atanapi bungkusan kertas kualitas pikeun mariksa warna dina produksi masal?

Henteu, sabab éta pisan benten sareng percetakan lem dina produksi masal, janten warna na bakal béda pisan sareng warna produksi masal. Upami anjeun hoyong ningali kumaha warna na bakal sapertos produksi masal, kami bakal nawiskeun palanggan A3 atanapi ukuran percetakan ukuran A4 anu 95% caket kana warna dina produksi masal.

Naha urang kedah mayar conto?

Leres. Biasana 50 $ kanggo sampel bodas sareng 100 $ pikeun sampel warna, tapi ieu tiasa dipotong tina total nilai urutan nalika pesen dikonfirmasi ,.

Kumaha cara ngirim sampel?

Kami biasana ngirimkeun ku akun DHL, UPS, FedEx atanapi TNT palanggan. Upami anjeun henteu ngagaduhan kurir akun kurir, urang tiasa ngatur pangiriman ku ngagunakeun jasa agén kurir kami anu hargana langkung murah tibatan kurir resmi, sareng anjeun mayar kami biaya kurir, anu kami bakal mayar deui ka agén kurir. Cara ieu hargana langkung handap tapi sakedik deui nampi parsel.

Naon waktos lead order massal?

 Éta 12-15 dinten kanggo tampilan PDQ sareng kotak kertas kualitas produksi masal.

Naha anjeun nawiskeun jasa perakitan kanggo tampilan?

Leres, urang leres. Pelanggan ngirimkeun produkna ka kami, kami ngabantosan pikeun ngempelkeun tampilan POS na ogé, nempatkeun produk sareng ngeusian buleud pikeun rohangan kosong upami diperlukeun. Tungtungna Kami gaduh karton luar anu cukup hésé sareng V-boards dikemas dina sadayana tampilan. Tangtosna kami bakal ngeusian sakedik biaya kuli pikeun jasa ieu.

Upami palanggan nyanghareupan kasusah pikeun ngarakit tampilan bergelombang, kumaha anjeun tiasa ngabantosan?

Kami biasana ngémutan mendesain struktur tampilan POP ku gampang dirakit, sareng nawiskeun salembar kertas manual ka unggal kotak bungkus. Upami palanggan masih teu ngagaduhan ideu ngeunaan kumaha cara ngariung, kami bakal nyandak pidéo pondok pikeun nunjukkeun aranjeunna kumaha cara ngaléngkah

Hoyong damel sareng urang?