Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Palayanan

Konsép Sareng Desain

Ngan ukur aya sababaraha detik anu masihan pelanggan ka anjeun. Aranjeunna persis tiasa janten palanggan udagan anjeun upami anjeun tiasa narik aranjeunna pikeun nyandak produk anjeun. Titik Penjualan karton anu hadé atanapi Pangemasan Kertas tiasa ngalakukeun ieu pikeun anjeun. Désainer kami ngartos kumaha carana ngadamelna sareng bakal damel sareng anjeun pikeun ngarobih solusi anu saé, kalayan tujuan pikeun ngabantosan anjeun ngadamel inisiatif pamasaran ritel anu suksés anu ningkatkeun penjualan produk anjeun.

Teu aya solusi standar dina titik mésér. Éta kumaha jalanna solusi tampilan kami - pikeun ngajantenkeun unik sapertos merk sareng produk anjeun. Kami nuturkeun kabutuhan khusus anjeun sareng kolaborasi nempatkeun ideu kréatip urang pikeun proyek. Kami ngan ukur terang yén anjeun bakal kaget ku hasilna. Janten patarosan na, kumaha mendakan solusi anu paling pas pikeun anjeun?

Anjeun gaduh desain anu siap dicetak?

 

Heboh, urang tiasa gaduh desain anjeun kanyataan sareng karya seni anjeun. Sampel mock-up bakal disayogikeun ka anjeun sareng kamungkinan kalayan usulan profesional kami.

Naha anjeun panasaran épék akhir?

 

Tong hariwang. Kami gaduh desainer 3D ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun dasar 3D tina konsepsi anjeun atanapi skétsa jsb.

Atanapi anjeun henteu ngagaduhan ideu pisan?

 

Henteu janten masalah, kantun kirimkeun kami spésifikasi produk anjeun, bejakeun ka kami kuantitas per FSDU kedah nempatkeun produk. Kami bakal ngarobih solusi pikeun anjeunsaran propésional urang. Kalayan taun pangalaman dina nyiptakeun tampilan POP sareng bungkusan ritel, tim desain struktural kami parantos ngalarapkeun desain dina sagala rupa industri. Tim desain Raymin Display ayeuna nyayogikeun solusi propésional pikeun perusahaan internasional sareng Cina anu terkenal.

Prototipe

Desain Struktur

Gaduh desain struktur katingali unik sanés ngan ukur hiji-hijina tujuan, kami ogé getol ngadamel ongkosna épéktip. Kalayan pangalaman mendesain sadaya jinis tampilan anu béda, Raymin Display didédikasikeun nganggo cara paling ékonomi pikeun ngawangun tampilan. Kami ngahémat biaya klien kami sareng ogé ngahémat lingkungan kalayan ngagunakeun bahan baku anu kirang sareng ngagentoskeun komponén plastik ku bahan didaur.

Pangalaman visualize

Sateuacan neraskeun ngadamel sampel, rasio 1: 1 babandingan 3D bakal disayogikeun ka klién pikeun gaduh gambar visualisasi tina tampilan. Éta langkung gampang pikeun klien luar negeri pikeun kéngingkeun persetujuan gancang pikeun sampel.

mailtop (1)

 

Pangiriman Sampel Gancang

Sampel bodas polos tiasa réngsé dina waktos 1-2 dinten damel sedengkeun sampel warna tiasa nyandak 2-3 dinten damel.

mailtop (3)

 

Sampel gratis Bébas

Sampel kami biasana gratis pikeun palanggan kami upami aranjeunna hoyong pesen ka kami.

mailtop (4)

 

Produksi di-bumi

Raymin Display gaduh pabrik anu ngendalikeun sadaya prosés di-bumi, mastikeun kami standar kualitas anu paling luhur sareng épisiénsi pikeun kéngingkeun tampilan sareng bungkusan anjeun gancang-gancang. Kami gaduh mesin percetakan offset nyalira, mesin laminating otomatis ukuranana ageung, mesin maot otomatis, dst. Dumasar kana hal ieu, urang tiasa ngontrol sacara ketat biaya sareng ngahasilkeun tampilan sareng bungkus langkung gancang tibatan pesaing sanésna.

 

Jasa Kualitas sareng Jual Saatos Anu Hal Anu Paling Penting

Kami teras-terasan taat kana "Kualitas sareng Layanan Saatos-Jualan anu Hal Anu Paling Penting" kapercayaan bisnis. Saatos sistem manajemen mutu ISO 9001, kami ngawangun tim QC anu kuat, nerapkeun manajemén pikeun kualitas produk sareng prosés kerja.

Parabotna

Puseur percetakan

1 × KBA Rapida 162 5C Offset Press, Lambaran Ukuran 1220 × 1620
1 × KBA Rapida 145 5C Offset Press, Lambaran Ukuran 1060 × 1450
2 × Komori Lithrone S40 5C Offset Press, Lambaran Ukuran 720 × 1020
1 × Kertas Reel Sheeter, Lambaran Ukuran 1700 (W)
1 × Cutter Kertas, Lambar Ukuran 1680 × 1680

Perawatan permukaan

1 × Mesin Laminating Otomatis, Lambar Ukuran 1220 × 1620
1 × Mesin Laminating Otomatis, Lambar Ukuran 720 × 1020

Ningkatna

1 × Mesin Pemasangan Bergelombang, Lambar Ukuran 1650 × 1650
2 × Mesin Pemasangan Bergelombang, Ukuran Lambaran 720 × 1020

Puseur Digital

2 × Epson 7910 Warna Bukti Digital Press, Lambar Ukuran nepi ka 610

1 × Rzcrt-2516-ⅡPotong Digital

1 × Rzcrt-1813E Digital Cutter

Instrumén tés

1 × Ect Déwan Tés

1 × karton, Mesin Résistansi karton Rusak Méter

Mesin Tés Adhesion Scratch 1 × Tinta

Paeh-motong, tilepan & Gluing

1 × Mesin Maot Otomatis, Ukuran Lambaran 1220 × 1620
2 × Mesin Maot Otomatis, Ukuran Lambaran 720 × 1020
3 × Mesin Semi-Otomatis Maot-motong, Lambar Ukuran 1200 × 1620
1 × Otomatis Kotak Tilepan sareng Gluing Machine, Ukuran Lambaran 1100 × 1100
1 × Otomatis Kotak Tilepan sareng Mesin Gluing, Lambar Ukuran 780 × 780

Palletize

Dina raraga ngahémat biaya bungkus, sababaraha klien resep ngepak produkna persis ku Cardboard Display. Ieu biasana kajantenan upami aya seueur jinis produk kanggo dicampur janten FSDU.

Jasa Majelis Kami Kalebet:

· Neundeun tampilan sareng barang
· Ngeusi tampilan individu ku barang
· Panempatan dina palét alit
· Beban sareng bungkus dina palét standar
· Tés angkutan
· Neundeun palét siap
· Balanja

Iket rata

Sababaraha palanggan ogé kedah ngarangkep 1 atanapi sababaraha sét tampilan kana hiji karton nganggo lambaran instruksi rakitan.

 

Pangiriman

Pabrik urang diasuh di Foshan, tempatna caket ku palabuan sénsin. Pisan merenah pikeun urang pikeun ex-port POS mintonkeun sadayana. Kami nyayogikeun pangiriman laut, pangiriman udara sareng pangiriman ekspres, ngan sesuai sareng sarat anjeun.