Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Produk

  • Collapsible flat packed folding beauty box for skincare set

    Kotak kaéndahan dilipat datar anu dibungkus pikeun set perawatan kulit

    Ukuran 25 x 25 x 6cm Bahan 157gsm Kertas dilapis + abu abu abu 1200gsm, Kertas Khusus Warna CMYK Print Surface Rengse Matte Laminasi Layanan OEM Sumuhun Sampel Waktos 2 dinten Biaya Sampel 50 $, tiasa dibalikeun duit saatos order massal dikonfirmasi Waktu Pangiriman Pesenan 13 dinten kanggo ≤ 5,000 pcs Syarat Pamayaran T / T Fitur Ramah Lingkungan, Daur Ulang, awét, Parfum Industri Aplikasi Berkualitas Tinggi, Kosmétik, Anggur, Nonton, Pernikahan, Perhiasan sareng Seungit Produk anu rapuh sapertos set perawatan kulit peryogi ...
  • Durable Cleaner house shape POP display for Target retail

    Tampilan POP bentuk imah anu langkung awét pikeun toko ritel

    Nomer Modél: GFFD20200809 Ukuran: W20 "x D12" "x H60" bahan Kuat B suling + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK + 1 tempat Percetakan Warna Tungtung Akhir: Glossy Lamination Accessory: Euweuh Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Sertifikasi: SGS, ISO, BSCI, Walmart, Disney Minimum Order Quantity: 100 pcs, order alit & conto order anu tiasa ditampi Harga: Pariksa ku kami Rincian Kemasan: 5 pcs per karton, rata-rata Waktu Pangiriman anu dikemas: Ngeunaan 13 dinten Sampel waktos ngarah ...
  • Flat packed Costco Full Pallet Display for Fruits taste Chewing Gums

    Témpél dipak Costco Full Pallet Display pikeun Buah-buahan rasa Nyahék Gums

    Nomer Modél: GFPD20200504 Ukuran: W48 '' x D40 '' x H48 '' bahan Kuat B suling (témbok dua kali) + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK + 1 titik Pencetakan Warna Tungtung: Pérésan laminasi ngagurilap: V-boards, Shrouds, tutup luhur upami dipénta Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 100 pcs, order alit & sample order anu tiasa ditampi Harga: Cék ku kami Rincian Kemasan: 2 pcs per karton dina waktos pangiriman anu dipak datar : ...
  • Ribbon lock closure style gift box for hair dress lined with silk cloth

    Kotak kado gaya penutupan pita pikeun pakéan rambut dijejeran ku kaén sutra

    Aplikasi Industri: Parfum, Bahan Kosmétik: 157gsm Art Paper + 1200gsm greyboard Fitur: Eco-friendly, Recyclable Size: 30 * 25 * 6cm Color: CMYK atanapi Spot color Handle: Ribbon Surface Finish: Matte or Glossy Lamination, Foil Stamping, Embossing, Debossing, Emas atanapi Silver stamping panas Logo: Layanan OEM anu Disustomisasi: Sumuhun Sampel Waktos: 2-5 dinten Biaya Sampel: 50 $, tiasa dibalikeun biaya saatos order massal dikonfirmasi waktos pangiriman Pesenan: 15-25 dinten, gumantung kana jumlah Syarat Pembayaran: T / T, L / C (kanggo nilai ageung ...
  • High quality Lid and Base Style rigid paper box
  • High quality book style folding box with flap lids for perfume

    Kotak tilepan gaya buku kualitas luhur nganggo tutup tutup pikeun parfum

    Industri Aplikasi: Parfum, Kosmétik, Anggur, Arloji, Kawinan, Perhiasan sareng Bahan Haruman: Kertas dilapis, Kertas Kraft, Kertas Seni, Kertas Kertas, Fitur Kertas Khusus: Eco-friendly, Recyclable, Awét, Ukuran Kualitas Tinggi: 23 x 23 x 6cm Warna: CMYK atanapi Spot warna Pakem: Pita, Kapas, PP, Nylon Rope Surface Finish: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Foil Stamping, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver hot stamping Logo: Customised OEM Service: Sumuhun Sampel Time: 2 -5 dinten Biaya Sampel: 50 $, c ...
  • EVA  Insert

    Eva Lebetkeun

    Seueur konsumén urang datang ka kami milari solusi bungkus busa. Kabeneran, urang nyayogikeun rupa-rupa peunteun busa, cocog pikeun nangtayungan sacara praktis barang naon waé. Naha anjeun ngagaduhan barang anu peryogi dina panangtayungan atanapi peryogi solusi bungkus busa pikeun sadaya garis barang, urang tiasa ngabantosan! Baca deui pikeun ningali kumaha jasa bungkus busa urang tiasa nguntungkeun anjeun. Raymin Display ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur sareng nyayogikeun panyalindungan paling optimal dina aplikasi bungkusan. Éta mangrupikeun busa serbaguna anu sanggup ...
  • PDQ stacked Half Pallet Display for Walmart Stores

    PDQ tumpuk Setengah Pallet Display kanggo Toko Walmart

    Nomer Modél: GFPD20200705 Ukuran: W48 '' x D20 '' x H48 '' bahan Kuat B suling + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK Percetakan Tungtungna: Glossy Varnish Accessory: Euweuh Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 100pcs Harga: Pariksa ku kami Rincian Kemasan: Majelis dipak kalayan produk dina Waktos Pangiriman: 15 dinten kanggo ≤5,000pcs Sampel waktos ngarah 3 dinten Sampel Ngeusi 150 $, tiasa dibalikeun saatos urutan massal dikonfirmasi ...
  • Gift Wrap Center Dump bins display for Party products combination

    Kado Bungkus Pusat Tempat sampah nampilkeun pikeun kombinasi produk Partéi

    Nomer Modél: GFPD20200608 Ukuran: W48 '' x D20 '' x H48 '' bahan Kuat suling BE + 350gsm CCNB Percetakan: 1 titik Percetakan Warna Tungtung: Matt Varnish aksésori: Teu aya Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: Walmart, SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 100pcs Harga: Pariksa ku Kami ayeuna. Rincian bungkusan: Disaluyukeun ku waktos Pangiriman klien: 13 dinten kanggo ≤2000pcs Sampel waktos ngarah Kinten-kinten 2 dinten Sampel ngeusi 120 $, tiasa dibalikeun saatos orde ...
  • Smart 3 tier PDQ packaging box for Key chains, counter display for hot sales

    Kotak bungkusan PDQ tingkat 3 pinter pikeun ranté Key, tampilan lokét pikeun penjualan panas

    Spésifikasi dina detil: Jumlah Modél: GFCD20200405 Ukuran: W12 "x D8" x H15 "bahan Kuat E suling + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK / 1 titik Pencetakan Warna Tukang: Glossy / Matt laminasi atanapi Varnish Accessory: Euweuh Tempat tina Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 300pcs, order alit & sample order anu tiasa ditampi Harga: Pariksa ku kami Rincian Kemasan: 20 pcs per karton dina waktos pangiriman anu dipak datar: 15 dinten ...
  • Luxury Quality Paper Packaging box for Red wine lined with Blue EVA insert

    Kotak Kemasan Kertas Kualitas Méwah pikeun anggur Beureum dijejeran ku sisipan Blue EVA

    Aplikasi Industri: Bahan Anggur: Kertas coated 157gsm + 1500gsm Grayboard Fitur: Awét, Ukuran Kualitas Tinggi: 30 x 15 x 6cm Warna: Warna spot Print Surface Finish: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Foil Stamping, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver panas stamping Logo: Customized OEM Service: Sumuhun Sampel Waktos: 2-5 dinten Biaya Sampel: 50 $, tiasa dibalikeun duit saatos order massal dikonfirmasi Sampel Pangiriman: UPS, Fedex, waktos pangiriman Pesen DHL: 15-18 dinten, gumantung kana jumlah Pembayaran Istilah: T / T, L / C (kanggo ...
  • Four Shelves floor Displays for Tumblers, easy assembled  corrugated display Stands

    Opat Rak lantai Nampilkeun pikeun Tumblers, gampang dirakit tampilan bergelombang Stand

    Nomer Modél: GF20200158 Ukuran: bahan W45 x D30 x H145CM suling EB Kuat (dua témbok) + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK Warna Percetakan Tungtungna Terakhir: Varnish Varnish Accessory: 8 pcs klip plastik Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, BSCI Minimum Order Quantity: 100PCS Harga: Pariksa ku Kami Rincian Kemasan: Datar dipak dina 5 pcs per karton Waktos Pangiriman: 13 dinten kanggo ≤5000pcs Sampel waktos ngarah perkawis 2 dinten Sampel muatan Pembayaran Negotiable ...
12 Teras> >> Halaman 1/2