Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Tentang Kami

♦ Naon anu urang lakukeun

Raymin Display ngahususkeun kana R&D khusus, manufaktur sareng penjualan tampilan kertas, kotak kado sareng solusi bungkusan tampilan anu sanés. Sajauh ieu, kami parantos ngalayanan langkung ti sarébu palanggan domestik sareng asing. Tina bungkusan produk dugi ka tampilan produk, urang teras-terasan nyandak kabutuhan konsumén salaku faktor pangpayunna sareng ngagabungkeun kanyataan pikeun ngaluyukeun program kemasan tampilan produk anu unik. Pikeun pesenan anu dijual di luar negeri, kalayan ngitung biaya tanaga gawé di nagara nasabah, kami ogé nyayogikeun rencana bungkusan sora, ngarobih kotak colokan, perlindungan sudut sareng dewan kartu pikeun tiap urutan, pikeun mastikeun yén perakitan tilu diménsi rak tampilan produk saatos pengiriman Éta masih tiasa ngahontal toko anu ditunjuk pelanggan sacara gembleng. Aplikasi produk anu disayogikeun ku perusahaan urang kalebet toko, supermarket, pameran, hotél sareng tempat umum anu sanés. Raymin Display negeskeun kana jalma anu berorientasi, ngadorong inovasi, sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun palanggan sareng pemasangan anu merenah, bungkusan praktis sareng épisién sareng solusi tampilan.

Pilari ka payun, Raymin Display bakal taat kana terobosan industri salaku stratégi pangwangunan anu teras-terasan, teraskeun nguatkeun inovasi téknologi, inovasi manajemén sareng inovasi pamasaran salaku inti tina sistem inovasi, sareng narékahan pikeun nyayogikeun nasabah global bungkus anu paling merenah tampilan solusi.

♦ Budaya perusahaan urang

Saprak didirikeunna Raymin Display di 2012, produksi sareng tim R&D kami naék ti sakedik kelompok janten 300+ urang. Wewengkon pabrik parantos ngalegaan dugi ka 50.000 méter pasagi, sareng omset di 2019 parantos ngahontal 25.000.000 Dolar AS dina hiji waktos. Ayeuna kami parantos janten perusahaan kalayan skala anu tangtu, anu raket pisan hubunganana sareng budaya perusahaan perusahaan urang:

1. Sistem pamikiran
Konsép intina nyaéta "berorientasi jalma, konsumén heula".
Misi perusahaan nyaéta "Win-win kerjasama sareng jasa anu sampurna."

2. Fitur utami
Wani ngabaru: Ciri anu utami nyaéta wani usaha, wani nyobian, wani mikir sareng ngalakukeun.
Integritas anu dijaga: Integritas anu dijaga mangrupikeun inti tina Raymin Display.
Miara karyawan: nanem modal 10 juta yuan unggal taun pikeun latihan pagawé, nyetél kantin staf, sareng nyayogikeun padamel tilu padamel sadinten gratis.
Laksanakeun anu pangsaéna urang: Raymin Display gaduh visi anu saé, meryogikeun standar padamelan anu luhur pisan, sareng ngudag "ngadamel sadaya solusi kana produk kualitas .。

♦ Timeline Pangwangunan Perusahaan

2012 Didirikeun.

2013 Perusahaan ngahontal perjanjian sareng Guangdong Fenggao Printing Technology Co., Ltd. sareng janten réncang bisnis na.

2016 Tim R&D perusahaan parantos ngembangkeun solusi tampilan anu sadetik, anu parantos dipikacinta sareng diaku ku palanggan.

2018 Perusahaan parantos lulus sertifikasi BSCI sareng kéngingkeun otorisasina manufaktur produk percetakan sareng bungkus Disney.

2019 Perusahaan ngenalkeun sistem manajemen warna GMI pikeun nyayogikeun palanggan nganggo percetakan kualitas luhur sareng jasa cocog warna pikeun mastikeun yén warna mérek na aya dina kaayaan anu pangsaéna.

2020 Asli 3 mesin percetakan perusahaan, 3 mesin bir kertas otomatis, 3 mesin laminating kertas otomatis, 1 mesin penerbitan CTP, 1 mesin gluing, 2 mesin gluing kotak otomatis, sareng 1 mesin prototipe motong. Mesin percetakan tinta flexo ditambih dina dasarna.

♦ Naha Pilih Kami

1. Modernisasi Gedong Pabrik Gedong: Urang ngagaduhan bengkel langkung ti 50.000 méter pasagi, dilengkepan sakumpulan produksi sareng mesin manufaktur, ti nyetak dugi ka gluing kotak.

2. Pangalaman: Langkung 20 taun ngahasilkeun pangalaman dina tampilan kardus sareng pangalaman bungkus kertas kualitas. Kami ogé saé dina ngarakit sareng bungkus produk pikeun tampilan rak, pikeun ngabantosan konsumén ngahémat biaya tenaga kerja di sisi aranjeunna.

3. Sértipikat Inok: ISO9001, FSC, BSCI, Disney, Walmart

4. jaminan kualitas: Kami nganggo sistem manajemen warna GMI pikeun cocog warna; tur nganggo mesin uji coba pikeun tekanan ujung sareng kakuatan burst tina kardus.

5. Ranté produksi modéren: bengkel peralatan produksi otomatis canggih, kalebet peralatan produksi hiji-eureun pikeun pembuatan kapang, percetakan, pangobatan permukaan, pamasangan, laminating sareng gluing.