Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Témbong karton

  • Flat packed Costco Full Pallet Display for Fruits taste Chewing Gums

    Témpél dipak Costco Full Pallet Display pikeun Buah-buahan rasa Nyahék Gums

    Nomer Modél: GFPD20200504 Ukuran: W48 '' x D40 '' x H48 '' bahan Kuat B suling (témbok dua kali) + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK + 1 titik Pencetakan Warna Tungtung: Pérésan laminasi ngagurilap: V-boards, Shrouds, tutup luhur upami dipénta Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 100 pcs, order alit & sample order anu tiasa ditampi Harga: Cék ku kami Rincian Kemasan: 2 pcs per karton dina waktos pangiriman anu dipak datar : ...
  • Durable Cleaner house shape POP display for Target retail

    Tampilan POP bentuk imah anu langkung awét pikeun toko ritel

    Nomer Modél: GFFD20200809 Ukuran: W20 "x D12" "x H60" bahan Kuat B suling + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK + 1 tempat Percetakan Warna Tungtung Akhir: Glossy Lamination Accessory: Euweuh Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Sertifikasi: SGS, ISO, BSCI, Walmart, Disney Minimum Order Quantity: 100 pcs, order alit & conto order anu tiasa ditampi Harga: Pariksa ku kami Rincian Kemasan: 5 pcs per karton, rata-rata Waktu Pangiriman anu dikemas: Ngeunaan 13 dinten Sampel waktos ngarah ...
  • PDQ stacked Half Pallet Display for Walmart Stores

    PDQ tumpuk Setengah Pallet Display kanggo Toko Walmart

    Nomer Modél: GFPD20200705 Ukuran: W48 '' x D20 '' x H48 '' bahan Kuat B suling + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK Percetakan Tungtungna: Glossy Varnish Accessory: Euweuh Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 100pcs Harga: Pariksa ku kami Rincian Kemasan: Majelis dipak kalayan produk dina Waktos Pangiriman: 15 dinten kanggo ≤5,000pcs Sampel waktos ngarah 3 dinten Sampel Ngeusi 150 $, tiasa dibalikeun saatos urutan massal dikonfirmasi ...
  • Gift Wrap Center Dump bins display for Party products combination

    Kado Bungkus Pusat Tempat sampah nampilkeun pikeun kombinasi produk Partéi

    Nomer Modél: GFPD20200608 Ukuran: W48 '' x D20 '' x H48 '' bahan Kuat suling BE + 350gsm CCNB Percetakan: 1 titik Percetakan Warna Tungtung: Matt Varnish aksésori: Teu aya Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: Walmart, SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 100pcs Harga: Pariksa ku Kami ayeuna. Rincian bungkusan: Disaluyukeun ku waktos Pangiriman klien: 13 dinten kanggo ≤2000pcs Sampel waktos ngarah Kinten-kinten 2 dinten Sampel ngeusi 120 $, tiasa dibalikeun saatos orde ...
  • Smart 3 tier PDQ packaging box for Key chains, counter display for hot sales

    Kotak bungkusan PDQ tingkat 3 pinter pikeun ranté Key, tampilan lokét pikeun penjualan panas

    Spésifikasi dina detil: Jumlah Modél: GFCD20200405 Ukuran: W12 "x D8" x H15 "bahan Kuat E suling + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK / 1 titik Pencetakan Warna Tukang: Glossy / Matt laminasi atanapi Varnish Accessory: Euweuh Tempat tina Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, ISO, BSCI Minimum Order Quantity: 300pcs, order alit & sample order anu tiasa ditampi Harga: Pariksa ku kami Rincian Kemasan: 20 pcs per karton dina waktos pangiriman anu dipak datar: 15 dinten ...
  • Four Shelves floor Displays for Tumblers, easy assembled  corrugated display Stands

    Opat Rak lantai Nampilkeun pikeun Tumblers, gampang dirakit tampilan bergelombang Stand

    Nomer Modél: GF20200158 Ukuran: bahan W45 x D30 x H145CM suling EB Kuat (dua témbok) + 350gsm CCNB Percetakan: CMYK Warna Percetakan Tungtungna Terakhir: Varnish Varnish Accessory: 8 pcs klip plastik Tempat Asalna: CN Brand Brand: Raymin Display Certification: SGS, BSCI Minimum Order Quantity: 100PCS Harga: Pariksa ku Kami Rincian Kemasan: Datar dipak dina 5 pcs per karton Waktos Pangiriman: 13 dinten kanggo ≤5000pcs Sampel waktos ngarah perkawis 2 dinten Sampel muatan Pembayaran Negotiable ...