Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Kotak laci pink amis sareng pita pink sareng busur

Pedaran pondok:


Detil Produk

Industri Aplikasi: Parfum, Kosmétik, Anggur, Arloji, Kawinan, Perhiasan sareng Haruman

Bahan: Kertas dilapis, Kertas Kraft, Kertas Seni, Kertas Kertas, Kertas Khusus

Fitur: Ramah lingkungan, Daur Ulang, awét, Kualitas Tinggi

Ukuran: 30 * 30 * 5cm

Warna: CMYK atanapi Spot spot

Pakemna: Pita, Kapas, PP, tali nilon

Bérés permukaan: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Stamping Foil, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver stamping panas

Logo: Disaluyukeun

Layanan OEM: Leres

Sampel Waktos: 2-5 dinten

Biaya Sampel: 50 $, tiasa ngabalikeun duit saatos order massal dikonfirmasi

Pangiriman Sampel: UPS, Fedex, DHL

Urutan waktos pangiriman: 15-25 dinten, gumantung kana jumlah

Syarat pamayaran: T / T, L / C (pikeun urutan nilai ageung), Western Union, Paypal

Sakali anjeun nyetak téks sareng gambar pikeun kotak kaku anjeun, waktosna pikeun nambihan pilihan finish percetakan. Raymin Display nawiskeun seueur pilihan percetakan anu kalebet varnis herang sareng laminasi, varnish matt sareng laminasi, varnish UV, palapis Spot UV, stamping foil panas, embossing sareng debossing, tinta angkat sareng lambar PVC. Sadaya sentuhan pagawean ieu ningkatkeun gambar produk anjeun sareng ningkatkeun kaindahanana.

Naon deui, kami nawiskeun koleksi eksklusif tina pilihan opsional pikeun ngajantenkeun kotak kaku kaku anjeun mewah. Koléksi kami kalebet pita, magnét, benang, emas sareng pérak foiling sareng manik unik pikeun nyiptakeun kotak berkelas anu elegan pikeun produk anjeun. Bahan kaku mahal tibatan anu sanésna kusabab éta kokoh sareng masihan tampilan mewah pikeun produk anjeun. Raymin Display henteu ngecas teuing ti nasabahna sabab kami yakin ngahasilkeun kualitas tibatan harga. Harga urang tiasa bénten-bénten sesuai sareng ukuran order sareng waktos pangiriman sareng lokasi. Kitu ogé, waktos pangiriman kami ogé dirobih numutkeun ukuran ordo sareng lokasi kiriman. Naha anjeun masih panasaran naha anjeun kedah milih Raymin Display salaku pasangan bungkus anjeun atanapi henteu? Tong hariwang ngan rilekskeun diri sabab saatos maca daptar alesan kami anjeun bakal pasti sareng Raymin Display salaku pasangan bungkus anjeun.

Henteu masalah naon kaayaan ékonomi anu kualitas urang henteu pernah kapangaruhan. Kami bakal salawasna nawiskeun matérial, téhnik percetakan sareng add-ns anu kualitas anu luar biasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami