Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Kotak tilepan gaya buku kualitas luhur nganggo tutup tutup pikeun parfum

Pedaran pondok:


Detil Produk

Industri Aplikasi: Parfum, Kosmétik, Anggur, Arloji, Kawinan, Perhiasan sareng Haruman

Bahan: Kertas dilapis, Kertas Kraft, Kertas Seni, Kertas Kertas, Kertas Khusus

Fitur: Ramah lingkungan, Daur Ulang, awét, Kualitas Tinggi

Ukuran: 23 x 23 x 6cm

Warna: CMYK atanapi Spot spot

Pakemna: Pita, Kapas, PP, tali nilon

Bérés permukaan: Spot UV, Matte atanapi Glossy Lamination, Stamping Foil, Embossing, Debossing, Gold atanapi Silver stamping panas

Logo: Disaluyukeun

Layanan OEM: Leres

Sampel Waktos: 2-5 dinten

Biaya Sampel: 50 $, tiasa ngabalikeun duit saatos order massal dikonfirmasi

Urutan waktos pangiriman: 15-18 dinten, gumantung kana jumlah

Syarat pamayaran: T / T, L / C (pikeun urutan nilai ageung), Western Union, Paypal

Gaya kaku Box umum:

t15

Beda antara Tilepan karton sareng Buleud kaku kaku

Sanaos duanana produk dianggo pikeun bungkus masih aya sababaraha bédana di antawisna anu dijelaskeun di handap: Buleud kaku kaku sareng karton tilepan didamel tina karton tapi, karton anu dianggo dina pembuatan kotak kaku langkung opat kali langkung kandel tibatan karton. Karton tilepan tiasa runtuh sareng masih tiasa dipasang deui dina kotak padahal, buleud kaku kaku custom na janten teu tiasa runtuh sareng dipasang deui sakumaha kotak. Téhnik percetakan dina karton tilepan langsung dilarapkeun sedengkeun kotak anu kaku meryogikeun bahan sanés anu tiasa ditempelkeun kana kotak kanggo nyetak. Karton tilepan anu murah sahingga tiasa didamel gancang-gancang dina ngabandingkeun kana kotak anu kaku. Maot anu dianggo dina karton tilepan mahal upami dibandingkeun sareng anu dianggo dina kotak kaku anu custom.

Prosés ngadamel kotak-kotak kaku khusus di Raymin Display dikategorikeun kana lima fase. Lima tahapan éta kalebet matérial, gaya kotak, téhnik percetakan, bérés sentuhan sareng tungtungna hiasan tambahan pikeun ngembangkeun gambar mérek produk anjeun sakumaha méwah. Bahan anu ditawarkeun dina Raymin Display for Custom Rigid Boxes Pilih bahan anu cocog pikeun produk anjeun. Bahan anu dipilih pikeun kotak kaku anu disesuaikan kedah kuat, fungsional sareng gaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami